Maaltijd service

Door de hulp van KMO kwam ik bij de juiste organisatie terecht die me nu op maandag een verse maaltijd komt brengen, erg fijn!

Als je het zelf niet lukt

Als zelf koken niet meer tot de mogelijkheden behoort kan er een beroep worden gedaan op Tafeltje Dek Je of een ander bedrijf dat maaltijden verzorgt. Het KMO weet welke maaltijd services er in de Overbetuwe zijn en wil graag in overleg met je kijken welke het beste bij jou past.

Waar kunnen we nog meer bij helpen?

Klussen in huis en tuin

Moet er een schilderijtje opgehangen worden of is de buitenlamp kapot? Is er niemand in de omgeving die zo’n klusje kan doen. Bel dan met het KMO zodat zij een vrijwilliger kunnen zoeken die zo’n kusje kan uitvoeren.

Vervoer

Staat er een ziekenhuisbezoek gepland of is er ander vervoer nodig? Is er niemand in de omgeving die kan rijden. Bel dan met het KMO zodat zij een vrijwilliger kunnen zoeken die vervoer kan verzorgen. 

Boodschappen doen

Gaat het alleen boodschappen doen niet meer zo goed dan is een telefoontje naar het KMO op z’n plaats. De medewerker daar gaat dan in samenwerking met jou kijken waar de behoefte ligt en zal een vrijwilliger zoeken die bij past om samen boodschappen te doen. Is er niemand in de omgeving die zo’n klusje kan doen. Bel dan met het KMO zodat zij een vrijwilliger kunnen zoeken die zo’n kusje kan uitvoeren.

Contactformulier

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zsm contact met je op

Please type your full name.

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid email address.

Invalid email address.

Invalid Input

Invalid Input

© 2019 Knooppunt Mantelzorg Overbetuwe

Privacy Statement  |   Netnog websites